Verzending & bezorging

Snelheid en gemak staan bij Luckz voorop, ook als het gaat om het verzenden en bezorgen van je bestellingen. Elke bestelling wordt met zorg gedrukt, ingepakt en verzonden. Voor de meeste bestellingen geldt: maandag t/m vrijdag en zondag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Voor foliekaarten geldt: voor 18 uur besteld, de volgende werkdag verzonden. Lees alle informatie over foliekaarten.

Heb je vragen over je bestelling? Neem contact met ons op.

 
Bezorging tijdens de feestdagen

Tijdens speciale feestdagen zoals sinterklaas, Black Friday en kerst is erg druk bij de postbezorgdiensten. Bestel jouw kaarten wat eerder om zeker te zijn dat je deze zelf nog op tijd kunt versturen.
Lees hier alles over de verzending tijdens de feestdagen.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten in Nederland en België zijn € 3,95 tot 50 stuks of € 4,95 vanaf 50 stuks.
Bij de eerste proefdruk zijn de verzendkosten gratis. Plaats je een tweede proefdruk bestellingr dan betaal je €1,95 aan verzendkosten.

 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor onze bestellingen geldt:
maandag t/m vrijdag en zondag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen.

Let op: Tijdens Sinterklaas, Kerst en Black Friday is het erg druk bij de postbezorgdiensten! Bestel jouw kaarten wat eerder om zeker te zijn dat je deze zelf nog op tijd kunt versturen. Lees hier meer over de bezorging tijdens speciale feestdagen.

 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL in Nederland en bpost in België.

Proefdrukken en bestellingen tot 19 stuks
Proefdrukken en bestellingen tot 19 stuks worden per reguliere brievenbuspost verzonden en doorgaans binnen 1-3 werkdagen bezorgd in Nederland. Naar België binnen 2-8 werkdagen.

Weten wanneer je proefdruk of brievenbus post aankomt?
Lees hier alles over de verzendtijden op de PostNL informatiepagina.
 

Pakket bestelling vanaf 20 stuks
Pakketten vanaf 20 stuks kaarten of enveloppen worden in Nederland op de eerstvolgende werkdag bezorgd. Naar België binnen 1-2 werkdagen. Let op in België wordt op zaterdag niet altijd de post bezorgd.

Zodra wij jouw bestelling per pakket verzenden ontvang je een aparte mail met een track & trace code met verzendinformatie.

Na 3 dagen geen pakket ontvangen?
Neem dan contact op met onze klantenservice.
 

Next Day Delivery (alleen in Nederland)
Met Next Day Delivery zal het pakket de volgende dag voor 12.00 door een koerier van PostNL Garantiepost (dinsdag-vrijdag) of door Dynalogic (maandag) worden bezorgd. De verzendkosten voor Next Day Delivery zijn € 12.50.

  • De volgende dag bezorgd vóór 12:00 uur.
  • Voor de levering is een handtekening vereist.
    Er moet iemand aanwezig zijn voor ontvangst.
  • De koerier zal dit niet bij de buren of op een afleverpunt leveren.
Dit is alleen mogelijk voor Nederland en is niet mogelijk op de zaterdag.

 

Bezorging Foliedruk

Kaarten met goudfolie, zilverfolie of koperfolie hebben een langer drukproces. Bestel je deze kaarten op werkdagen voor 18.00 uur dan worden ze de volgende werkdag gedrukt en verzonden. Voor bestellingen vanaf €25 zijn de verzendkosten gratis!
Lees onze foliedruk informatie pagina over de werkwijze, ontwerp tips, levertijd en prijzen.

 

Rechtstreeks je kaartjes verzenden?

Direct je kaartjes versturen naar familie en vrienden?
Dat kan met onze direct verzendservice.

Direct verzendservice bestelling
Heb je de kaarten direct laten versturen? Dan worden de kaarten op de door jouw gekozen datum per reguliere post verzonden en in Nederland doorgaans binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Naar België binnen 2-8 werkdagen.

 

Bezorging rondom de feestdagen

Tijdens speciale feestdagen zoals sinterklaas, kerst en Black Friday is erg druk bij de postbezorgdiensten. Bestel jouw kaarten wat eerder om zeker te zijn dat je deze zelf nog op tijd kunt versturen. Bestel doordeweeks, zo vermijd je de drukste dagen voor pakketbezorging rondom de feestdagen. Hoe dichter Sinterklaas (5 december) en Kerst (25 en 26 december), hoe drukker het is. Houd er rekening mee dat jouw kaarten hierdoor langer dan gebruikelijk onderweg kunnen zijn.

Lees hier de tips en bekijk de druktemeter van PostNL.

Ook het Belgische postbedrijf BPost heeft het ongelofelijk druk tijdens de feestdagen en ervaart soms moeite met het verwerken van de pakketstroom. Naar België kan het daarom ook enkele dagen langer duren voor pakketjes worden bezorgd.

Pasen: 1e paasdag: zondag 21 april worden er geen kaarten gedrukt en wordt er ook geen post bezorgd door PostNL. 2e paasdag: maandag 22 april: Deze maandag gaat zich gedragen als een zondag. Er worden deze dag alleen pakketten aangeboden bij PostNL. De proefdrukken en reguliere directe verzending worden doorgeschoven naar de dinsdag en worden woensdag bezorgd.

Koningsdag 27 april: worden er geen kaarten gedrukt en wordt er beperkt post bezorgd door PostNL.

Hemelvaart: worden er geen kaarten gedrukt en wordt er ook geen post bezorgd door PostNL.

Pinksteren: Eerste pinksterdag worden er geen kaarten gedrukt en wordt er ook geen post bezorgd door PostNL. Tweede pinksterdag: Wij drukken dan onze kaarten en verwerken we alle orders. Er worden deze dag alleen pakketten aangeboden bij PostNL. De proefdrukken en reguliere directe verzending worden doorgeschoven naar de dinsdag en worden woensdag bezorgd.

Rondom Kerst en Nieuwjaar: Rondom Kerst en Nieuwjaar zijn de bezorgtijden vaak iets langer. Op de PostNL website staat alle informatie over afwijkende aanlever- en bezorgdagen rondom Kerst en Nieuwjaar.

 

Bezorgen jullie ook in internationaal?

Wil je de bestelling internationaal laten bezorgen, dan gelden er andere verzendkosten. Dit hangt af van het bezorgadres.

Het is mogelijk om je kaarten te verzenden naar de volgende landen:
Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije·, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden.

Hieronder een indicatie de gemiddelde overkomstduur:
West Europa pakketpost: 2 - 5 werkdagen
Europa overig pakketpost (Polen, IJsland, Kroatië, etc.): 4 - 7 werkdagen
Buiten Europa pakketpost: 5 - 8 werkdagen

Wil je jouw pakket in Noorwegen of Zwitserland laten bezorgen, neem dan even contact met ons op.

Voor meer informatie over de internationale bezorgtijden bekijk de informatie pagina van PostNL.
Of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over internationaal verzenden.

 

Ik heb mijn bezorging nog niet ontvangen?

De postvervoerder draagt de uiterste zorg over jouw bestelling. Luckz heeft helaas geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je, zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice.

Klachten over bezorging
Met een klacht over de bezorging van je bestelling kun je altijd bij PostNL terecht. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging.
Bekijk voor alle service-informatie onze garantiepagina.

 

Meer vragen?

Lees onze veelgestelde vragen voor nog meer informatie over de bezorging of bel onze klantenservice +31 (0)85-7430764.