Jubileum uitnodigingen.

Alles makkelijk personaliseren.
Eerste proefdruk €1.

Als je vele jaren getrouwd bent is dat een mooie prestatie en dat moet gevierd worden met een groot feest. Bekijk alle mooie jubileum kaarten en uitnodigingen van Luckz en pas ze naar wens aan met een foto of tekst en maak de perfecte kaart voor jullie speciale dag.

jaar aanpasbaar 5 jaar 10 jaar 12,5 jaar 25 jaar 30 jaar 40 jaar 50 jaar 60 jaar 70 jaar Zelf maken Feest decoratie

 

Alle jubileumuitnodigingen

 

Sorteer
0 items
Filters
Sorteer Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Zelf uitnodigingen  ontwerpen bij Luckz

Ontwerp zelf je unieke jubileum uitnodiging

Begin met een blanco kaart. Kies een achtergrond. Voeg feestelijke elementen uit onze database toe. En plaats je eigen foto's en teksten.

ps. Kom je er niet uit?
Dan zijn wij er gelukkig nog ;-)

begin hier

Proefdruk van je uitnodiging voor €1,-

Wil je weten hoe jouw jubileum uitnodiging er in het echt uit komt te zien? Bestel je eerste proefdruk voor €1,- inclusief gratis papiermonsters en envelopkleuren!

lees meer
Luckz proefdruk
Envelop kleuren Luckz

Bestel je enveloppen vooraf

Voor iedere jubileum uitnodiging een bijpassende envelop in meer dan 30 kleuren. Bestel je enveloppen vooraf, zodat je ze alvast kunt adresseren.

Alle enveloppen

Uitnodigingen voor een jubileum

Jullie huwelijksverjaardag komt eraan en zo’n mooie mijlpaal gaan jullie natuurlijk groots vieren! Zijn jullie 5 jaar, 12,5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar getrouwd? Luckz heeft voor elk jubileum jaar leuke en originele uitnodiging designs in de collectie. Alle jaartallen zijn ook aan te passen. Gebruik de voorbeeld ontwerpen ter inspiratie en personaliseer de uitnodigingen helemaal zelf. Mooie gouden ballonen van het jaartal, hippe kaarten met hout of krijtbord look, met labels of met eigen zelfgemaakte foto’s op de voorkant. Alles is mogelijk met de gemakkelijke kaartenmaker van Luckz. Maak samen een persoonlijke huwelijksjubileum uitnodiging voor familie en vrienden en geniet samen op jullie wel verdiende jubileumfeest.

Jubileum uitnodigingen met eigen foto

Je maakt de jubileum uitnodiging natuurlijk nog specialer met een eigen foto. Kies een mooie foto van jullie trouwdag of een andere speciale dag van jullie samen. Of laat bijvoorbeeld de verschillen zien van vroeger en nu. Zet een foto van de trouwdag van toen en een recente foto van nu ernaast of in de binnenkant van de jubileumkaart. Super leuk voor familie en vrienden om te zien hoe jullie samen zijn ontplooit. In een paar simpele stappen maken jullie de perfecte huwelijksjubileum uitnodiging met eigen foto in de gemakkelijke kaartenmaker van Luckz.

Jubileum uitnodigingen met aantal jaren getrouwd

Voor alle jubileum jaren hebben wij diverse ontwerpen in onze collectie. Of je nu 12,5 jaar getrouwd (koperen huwelijk), 25 jaar getrouwd (zilveren huwelijk), 40 jaar getrouwd (robijnen huwelijk) of 50 jaar getrouwd (gouden huwelijk) bent. Voor iedere mijlpaal vindt je wel een originele uitnodiging bij Luckz. Ze zijn allemaal gemakkelijk te personaliseren met de kaartenmaker. Toch nog wat hulp nodig om een jaartal of iets anders aan te passen? Neem contact op met de klantenservice we helpen je graag met je eigen ontwerp.

Huwelijksjubileum uitnodigingen zelf maken en ontwerpen

Ga samen creatief aan de slag en maak een originele jubileum uitnodiging helemaal zelf. In de kaartenmaken staan vele afbeeldingen en versieringen, kies zelf de achtergrondkleur en schrijf een leuke uitnodigingstekst. Creëer samen een originele uitnodiging voor jullie huwelijksjubileum maak er met familie en vrienden een leuk feest van. Ga aan de slag met je eigen unieke ontwerp en bekijk onze blanco kaarten in de zelf kaarten maken collectie.

Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met je eigen ontwerp.

Jubileumkaart ontwerp tips

Wil je alles weten om de perfecte jubileum uitnodiging zelf te kunnen ontwerpen? Lees dan onze kaart ontwerp tips hoe je het beste jouw kaart kan ontwerpen met een blanco kaart. Of kijk bij onze veelgestelde vragen voor alle gedetailleerde ontwerp informatie.
Maak je mooiste huwelijksjubileum uitnodigingen bij Luckz.nl.

Filters
Wis alle filters
Aantal jaar
Met foto?
Stijlen
Thema