Papiersoorten

De papierkeuze maakt jouw kaart helemaal compleet. Wij hebben mooie en stevige papiersoorten en speciale materialen in ons assortiment, allen van hoge kwaliteit. Iedere papiersoort heeft zijn unieke uitstraling en bepaalt zo hoe je ontwerp er uiteindelijk uit komt te zien.

Wil je graag advies over welk papiersoort het beste past bij jouw kaart? Neem dan gerust contact met ons op, we adviseren je graag.

 

Papierkeuze wijzer

 

Papierkeuze wijzer

Juiste papierkeuze is belangrijk voor maximale beleving van je kaart ontwerp. Klik op de papiersoort om hier meer over te lezen.

In het kort de materiaal- en papiersoorten op een rij:
 

Papier advies nodig?

Vind je het lastig om de beste papiersoort te kiezen voor je ontwerp? Dat kunnen we begrijpen met zoveel mooie keuzes!
Bewaar je ontwerp in je eigen collectie en bel 085-7430764 of neem contact op per email. We helpen je graag de beste keuze te maken.

Standaard papiersoorten


Natuurkarton

Natuurkarton papier
 

Fotokaart papier

Fotokaart papier
 

Zijdeglans papier

Zijdeglans papier
 

Luxe papiersoorten

 
Voor de luxe papiersoorten rekenen we een kleine toeslag extra per kaart extra. Dit varieert van €0,10 per kleine enkele kaart tot €0,40 voor een grote, dubbele kaart.

Oud Hollands papier

Oud Hollands papier
 

Soft Touch papier

Soft Touch papier
 

Parelmoer papier

Parelmoer papier
 

Biotop papier

Biotop papier
 

Papiersoorten voor foliedruk kaarten

 
Voor onze kaarten die met goudfolie, zilverfolie en koperfolie bedrukt worden hebben we de twee papiersoorten geselecteerd coated karton en soft touch een fluweelzachte papiersoort. De extra kosten voor de luxe papiersoorten verschillen van €0,10 voor een kleine enkele kaart tot €0,40 voor een grote, dubbele kaart.

Lees onze foliedruk informatie pagina over de werkwijze, levertijd en prijzen.

Coated Karton

Coated Karton papier
 

Materialen


Kraftkarton papier

Kraftkarton papier Luckz
 

Echt Natuur Hout

Echt Natuur Hout kaarten
 

Uitproberen met een proefdruk

 

Papiersoort uitproberen met een proefdruk

Wil je zien hoe je kaart ontwerp er in het écht uit komt te zien? Maak dan een échte proefdruk van je ontwerp! Kaartontwerpen en kleuren kunnen per papiersoort anders overkomen.

Wil je het papier eerst zien voordat je alle kaarten gaat bestellen? Dat kan! Bij je bestelling van je proefdruk ontvang je een setje met diverse voorbeelden van alle papiersoorten en envelop kleuren.

Alle papiersoorten op een rij

Alle papiersoorten op een rij

FSC® certificering

 
Al onze papiersoorten zijn FSC-gecertificeerd. Het FSC-keurmerk wordt toegekend aan producten zoals hout en papier, wanneer deze afkomstig zijn uit verantwoordelijk beheerde bossen. Daarmee beschermt en behoudt het keurmerk bossen voor deze én toekomstige generaties.
Lees hier alles over FSC.