Overzicht prijzen

Bij Luckz bieden we verschillende soorten kaarten aan: normale kleurendruk kaarten en luxe kaarten met echte foliedruk. Onze geboortekaartjes, uitnodigingen, trouwkaarten en kerstkaarten zijn van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. De prijs van de kaartjes is inclusief drukkosten en inclusief BTW.

Als je een specifieke kaart bekijkt vindt je op de detailpagina je een prijscalculator knop waarmee je de prijs van jouw gekozen kaart gelijk kunt berekenen.

 

 

Kaartprijzen

De prijs van de kaart(en) is afhankelijk van:

  • het formaat van je kaart(en)
  • of je een enkele of een dubbele kaart kiest
  • het aantal kaarten
  • je gekozen papiersoort
  • je gekozen envelopkleur
  • of je voor normale kleurendruk of foliedruk kiest
  • of je je kaart(en) rechtstreeks verstuurt of voor een pakketje kaarten kiest

 

Prijscaluclator

Als je een specifieke kaart bekijkt vind je op de detailpagina een prijscalculator knop waarmee je de prijs van jouw gekozen kaart direct kunt berekenen. De prijs van de kaartjes is inclusief drukkosten en inclusief BTW.

Via de volgende links kun je de prijs van de verschillende kaarten van tevoren uitrekenen. Voor de prijs maakt het bijvoorbeeld niet uit of je een uitnodiging of geboortekaartje kiest of zelf een kaart ontwerpt. Vul in de prijscalculator op desbetreffende productpagina het juiste aantal, papiersoort en juiste formaat in om te bereken wat jouw kaarten gaan kosten.

Let op: het minimum bestelaantal is 5 kaarten.
Proefdrukken kunnen per stuk worden besteld.
Kom je er niet uit? Neem contact op met ons.

 

Staffelkorting

Wij berekenen onze prijzen aan de hand van staffels. Hoe meer kaarten je bestelt, hoe meer korting je krijgt op elke kaart. Meer kaarten = Meer korting. De staffelkorting wordt automatisch al toegepast bij het bestellen van de kaarten. Hierdoor betaal je dus een lagere prijs per stuk als je grotere aantallen besteld.

Wij hanteren staffelkorting op de volgende aantallen:
1 kaart
2 - 9 kaarten
10 - 49 kaarten
50 - 99 kaarten
100 - 199 kaarten
200+ kaarten

 

Proefdruk

Voor je 1e proefdruk met kleurendruk, betaal je de speciale prijs van maar €1.
Voor je 1e proefdruk met goud-, zilver- of koperfolie betaal je €2,50.
Je kunt natuurlijk ook meerdere proefdrukken bestellen. Na de eerste proefdruk betaal je dan de gewone kaartprijs.
Lees hier alles over de proefdruk.

 

Toeslag luxe papiersoorten

Bekijk hier al onze papiersoorten. Onze luxe papiersoorten Parelmoer en Oud-Hollands (en Linnen bij foliekaarten) zijn extra kostbaar. Daarom vragen we een toeslag voor deze papiersoorten. De toeslag verschilt van €0,10 voor een kleine enkele kaart tot €0,40 voor een grote, dubbele, staande kaart. Bereken op de pagina van jouw favoriete kaart je totale kosten met de prijscalculator.