Kerstkaarten

Verras iedereen met persoonlijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten. Maak een unieke en originele kerstkaart met de ontwerpen van Luckz. Kies een mooie kerstkaart uit, pas de foto en kerstgroet aan zoals jij zelf wilt en stuur de kaarten naar je vrienden, familie of bedrijven.

persoonlijke en originele kerstkaarten

Persoonlijke kerstkaarten

Een prachtige kerst begint natuurlijk met een originele en unieke kerstkaart voor al jouw vrienden en familie. Bekijk de persoonlijke kerstkaarten collectie en pas de kaart zelf aan met eigen foto en kerstgroet.

Zakelijke kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten

Kies hier uit diverse kant-en-klare zakelijke kerstkaarten die je zelf gemakkelijk kunt aanpassen. Voeg jouw eigen bedrijfslogo en kerstwens toe en je ontwerpt zelf een zakelijke kerstkaart in een handomdraai.

Kerstkaarten

Het uitdelen van een kerstgroet stamt uit de Middeleeuwen. Toen werden op het Europese vasteland houtsnijwerken met kersttaferelen geven aan geliefden. Het verzenden van de kerst en nieuwjaarswensen die we nu hebben stamt uit de 19e eeuw. Toen een Engelse tekenaar John Callcott Horsley de eerste kerstkaart tekende met de pakkende tekst "A Merry Christmas and a Happy New Year to You.". Rond 1875 werd de eerste kerstkaart massaal geproduceerd, de kaarten waren zeer in trek bij het publiek en het verzenden en de kerstkaart was geboren zoals we deze nu kennen.

 

Kerstkaarten versturen

Vrolijk kerstfeest! Kerstkaarten versturen is net zo leuk als het ontvangen, vaak hangen we alle kerstgroeten aan een slinger in de woonkamer of de entree van het bedrijf, want dat staat zo gezellig. In Nederland worden jaarlijks ongeveer 130 miljoen kerstkaarten verstuurd, van alle landen in Europa versturen wij de meeste kerstkaarten, gemiddeld 40 per huishuiden! Wij hebben diverse collecties voor persoonlijke kerstkaarten en zakelijke kerstkaarten, er is voor ieder een originele kaart te vinden.

 

Kerstkaart ontwerpen

Ontwerp je eigen kerstkaart en stuur dit jaar jou eigen originele kerstkaarten naar al je geliefden waar je trots op kunt zijn. Een kaart die bij je familie en vrienden een speciale plaats krijgen en niet onder aan de stapel terecht komt. Het maken van een wenskaart is één van de leukste tradities van kerst. Niets is leuker dan iedereen te verassen met een kerstkaart met een persoonlijke kerstgroet. Schrijf een warme tekst en plaats deze in de kaart, ontwerp zelf jouw eigen hippe, vrolijke, stijlvolle, lieve, of warme kerstkaart en wens al je naasten een warm kerstfeest en een gelukkig Nieuw Jaar toe.

 

Kerstkaarten met foto

De leukste kaarten maak je zelf door een kerstkaart met foto te ontwerpen. Zoek door je eigen collectie en kies een leuke winterse foto van bijvoorbeeld die leuke skivakantie of van het fantastische kerstfeest van vorig jaar. Ga op pad met het hele gezin en maak speciaal voor de kerstkaart een leuke foto. Je kunt op verschillende manieren jouw eigen kerstkaart met foto ontwerpen. Kies een van de kaartjes uit de collectie en via het keuzemenu laad je jouw foto in de kerstkaart en kun je aan de slag. Maak op deze manier een unieke kerstgroet voor familie en vrienden!