home > Geboortekaartjes | Luckz

Geboortekaartjes | Luckz

Geboortekaartjes voor jongens
Geboortekaartjes voor meisjes
Ontwerp zelf je eigen geboortekaartje

Geboortekaartjes

Hoera, jullie gezin wordt uitgebreid met een baby! Deze blije gebeurtenis in je leven van de komst van een zoon of dochter wil je natuurlijk op de meest bijzondere manier aankondigen met het perfecte geboortekaartje. Voor trendy, grappige en originele geboortekaarten ben je hier bij Luckz aan het goede adres.

Geboortekaartjes jongen

Hippe geboortekaartjes voor een jongen

Alle originele en stoere geboortekaartjes voor een jongen staan in deze collectie! Kies één van de vele online ontwerpen en pas het geboortekaartje aan zoals jij wilt. Dat maakt jouw kaartje zó bijzonder.

Geboortekaarjes meisje

Originele geboortekaartjes voor een meisje

Bekijk de Luckz collectie voor lieve, stoere en schattige geboortekaartjes. Maak zelf jouw eigen unieke geboortekaartje voor een meisje met de leukste designs van Luckz.

Geboortekaarjes tweeling

Hippe geboortekaartjes voor een tweeling

Hoera, jullie krijgen een tweeling, dubbel zoveel pret! Ieder tweeling geboortekaartje van Luckz is met gevoel voor detail ontworpen. Alle geboortekaarten zijn zelf online aan te passen.

Kraamfeest uitnodigingen

Leuke kraamfeest uitnodigingen

Uitnodiging kraamfeest of babyborrel uitnodiging maken? Laat je hier inspireren met onze unieke designs voor kraamfeest uitnodigingen. Ze zijn allemaal zelf aan te passen naar jouw wens.

 

Alle designs

0 kaartjes
 

Geboortekaartjes zelf ontwerpen

Zelf een geboortekaartje ontwerpen was nog nooit zo makkelijk. Kies het ontwerp dat je leuk vindt en pas het kaartje aan naar jouw eigen wensen. Vind hier de vrolijke, lieve geboortekaartjes voor een meisje of hippe en stoere geboortekaarten voor een jongen. Met afbeeldingen van hippe figuurtjes of klassieke geboortekaartjes, waarin je de foto van je pasgeboren baby en een gedichtje kunt plaatsen. Bekijk onze ruime collectie die wekelijks wordt aangevuld, er is voor iedereen een passend geboortekaartje te vinden!

 

Geboortekaartjes met je eigen foto

Vol trots wil je jouw pasgeboren zoontje of dochtertje laten zien aan de buitenwereld. Kies dan voor een foto geboortekaartje. Als de baby is geboren, plaats dan de allermooiste babyfoto en creëer jouw eigen unieke geboortekaartje met eigen foto. Je kunt ervoor kiezen de babyfoto te laten nemen door een professionele fotograaf. Het is misschien wat duurder, maar het is een vak apart om een pasgeboren baby voor het eigen geboortekaartje te fotograferen.

 

5 Geboortekaartje tips

1. Neem voldoende tijd om het beste kaartje te kiezen
2. Verzamel alle adressen ver van tevoren en zet ze in een Excel bestand
3. Bestel geen bergen geboortekaartjes als reserve maar houdt het bij een aantal
4. Je kan enveloppen voortijdig bestellen zodat de adressen alvast geschreven kunnen worden. De verzendkosten zijn gratis!
5. Voordat de geboortekaartjes besteld worden, is het ook mogelijk een proefdruk te laten verzenden, zo ben je er zeker van dat alle gegevens in het ontwerp kloppen

 

Geboortekaartjes teksten

Heb je een mooi geboortekaartje gevonden? Dan is het tijd om goed na te denken over de geboorteteksten. Wij hebben vele voorbeelden van geboortetekstjes en gedichtjes voor jouw verzameld en verdeeld over handige categorieen. Je kan deze ook gebruiken ter inspiratie en een leuke zelfgemaakte tekst schrijven. Bekijk onze verzameling van Geboortekaartjes teksten

 
Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: