Corona update

Informatie m.b.t. het coronavirus (update: 18-5-2020)

 

Hierbij geven we jullie graag een update over onze shop in deze lastige periode.

Luckz heeft de gezondheid van de medewerkers, leveranciers en klanten voorop staan. De productie van kaarten en de overdracht aan PostNL functioneert normaal met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM.

Onze drukkerij is gewoon open en we volgen hier strikte maatregelen (opgesteld door het RIVM) die zorgen voor een veilige en hygiënische werkomgeving.

PostNL bezorgt de post en pakketten zoals gebruikelijk. In verband met drukte bij PostNL kan de verzending van jouw bestelling iets langer duren dan je van ons gewend bent. Postbezorgers krijgen ruimer de tijd om de post te bezorgen, namelijk tot 20.00u i.p.v. 18:00u.

Meer informatie over de bezorging kan je lezen op de website van PostNL: https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus

Meer informatie over de bezorging naar België kan je lezen op de website van bpost : https://press.bpost.be/coronavirus-covid-19

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Onze klantenservice is van 09.00 uur tot 21.00 uur te bereiken via 085-7430764 en je kunt ons altijd mailen op service@luckz.nl.

We wensen jullie veel gezondheid toe en hopelijk zorgt deze periode ook voor meer verbondenheid!